071-8200242

Dickies Werkschoenen

Dickies Werkschoenen

Dickies werkschoenen worden op dit moment meer dan 80 jaar geproduceerd. Door deze jarenlange ervaring heeft Dickies een compleet assortiment veiligheidsschoenen. Deze schoenen voldoen aan strenge kwaliteitseisen en ze zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar. De Dickies werkschoenen bieden voor elke branche en wens een uitkomst! Neem een kijkje in ons assortiment.

Artikelen 1 tot 16 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dickies werkschoenen: veilig en comfortabel

Om veiligheidsschoenen te kwalificeren, wordt in Europa de EN ISO 20345:2011 (CE EN-345) norm gebruikt. Deze normering bestaat uit 7 verschillende klassen (SB, S1 tot en met S5, S1P). In de onderstaande tabel staan de klassen overzichtelijk weergegeven:


 

Veiligheidsklassen

Eigenschappen

SB

S1

S2

S3

S4

S5

S1P

Veiligheidsneus < 200 Joule

Gesloten hiel

 

Antistatische zool

 

Energieopname in de hak

 

Verhoogde waterafstotendheid/ resistentie

 

 

 

Antislipprofiel

 

 

 

 

 

Onpenetreerbare tussenzool

 

 

 

 
Naast deze klassen zijn er een paar opvallende klassen: ten eerste de SB klasse. Dit zijn veiligheidsschoenen voor professioneel gebruik met een beschermneus die weerstand kan bieden tot 200J. Ten tweede worden de veiligheidsnorm S4 en S5 uitsluitend gebruikt voor werklaarzen. Ten derde staat de S1P klasse voor werkschoenen met een S1 normering en een onpenetreerbare tussenzool. Ten slotte is er een veiligheidsklasse ESD. In deze klasse vallen Dickies werkschoenen die geen statische electriciteit creëren. Deze werkschoenen zijn ideaal voor mensen die werken met elektrische apparaten. Voor meer informatie kun je onze pagina bekijken met een compleet overzicht over de veiligheidsnormeringen.


Bestel veilig online of kom langs in onze winkel om te passen

Het maken van de juiste keuze Dickies werkschoen is vaak erg lastig. Want welke werkschoen past nou bij jouw beroep? Mocht jij hier niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen (071-8200242) of door een e-mailbericht te versturen. Jij bent ook van harte welkom in onze winkel in Leiderdorp. Onze medewerkers taan klaar om vragen te beantwoorden zodat jij een passend advies krijgt.