071-8200242
Abonneren op RSS-feed

Werkkleding

De belangrijkste eigenschap van werkkleding is het bieden van bescherming tijdens het werk. Sinds 2001 maakt Workplanet klanten blij met een compleet assortiment. Onze kleding is geschikt voor verschillende branches, zoals de Bouw, Installatie, Weg en Waterbouw, Logistiek, Industrie en Dienstverlening. De werkkleding op Workplanet voldoet tenminste aan de eisen: veiligheid, draag- en werkcomfort en uitstraling.

Artikelen 1 tot 16 van 782 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 782 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het assortiment werkkleding

Ons ruime assortiment werkkleding bestaat uit werkjassen, werkbroeken, bovenkleding, functionele werkkleding en accessoires. Deze werkkleding is geschikt voor mannen en vrouwen. Een voorbeeld van drie nieuwe werkbroeken voor vrouwen zijn onze WorkWoman Ladies D-sign Workers. Onder functionele werkkleding valt bijvoorbeeld winterkleding, regenkleding en high-visibility werkkleding. Door op een filter aan de linkerkant of op een afbeelding te klikken, kun jij controleren aan welke eigenschappen de werkkleding voldoet.


De voordelen van werkkleding op Workplanet

Workplanet levert aan particulieren en bedrijven. Bedrijven kunnen een vrijblijvende offerte met staffelkorting aanvragen door contact met ons op te nemen. Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom in onze XL-winkel in Leiderdorp. Het complete assortiment werkkleding hangt hier klaar om gepast te worden! Onze medewerkers delen graag hun jarenlange ervaring door jou een passend advies te geven. Zo kun jij de juiste keuze maken. Het is ook mogelijk om werkkleding te laten bedrukken of te borduren.


Contact

Workplanet is onderdeel van Planet Group. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Leiderdorp. Wil jij meer informatie over onze service en voorwaarden? Bezoek dan de pagina over onze klantenservice.