071-8200242

Over de Planetgroup - leverancier van bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

De XL winkel van de Planet Group in Leiderdorp. Iedere werkdag geopend en een ruim assortiment aan werkkleding zoals werkbroeken en werkschoenen op voorraad.

Planet Group heeft een uitgebreid assortiment bedrijfskleding, werkkleding en veiligheidskleding. Vanuit onze ruim opgezette winkel in Leiderdorp leveren wij deze producten aan alle soorten bedrijven, overheidsinstellingen en verenigingen. Daarnaast bieden wij voor elke branche en wens ook een klantgerichte dienstverlening, zoals o.a. borduring of bedrukking. Maar Planet Group gaat verder.

De webshops van de Planet Group

Naast onze winkel in Leiderdorp heeft Planet Group diverse online winkels, zoals Workplanet (werkkleding en bedrijfskleding), Shoeplanet (werkschoenen) en Safetyplanet (veiligheid en beveiliging). In deze online winkels kun jij veilig en snel betaalbare werk-, bedrijfskleding en gerelateerde producten kopen. Het totale assortiment is volledig afgestemd op de hedendaagse behoeften op iedere werkvloer. Of het bedrijf nu actief is in de bouw, verzorging, agrosector, industrie, vervoer, horeca, groothandel, detailhandel of dienstverlening, de online winkels van Planet Group hebben het allemaal. Ons grote aanbod van werkschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) maken het geheel compleet. Voorbeelden van PBM's zijn:

Bedrijfskleding = uitstraling!

Of je bedrijfskleding nu gebruikt als dagelijkse kleding of als bescherming; goed verzorgde bedrijfskleding zorgt voor een goede uitstraling van ieder bedrijf. Wil je ook een goede indruk achterlaten? Wij helpen je graag! Wij zijn ervan overtuigd dat wij jouw bedrijfskleding de uitstraling kunnen geven waar jij naar opzoek bent. Planet Group is een succesvolle totaalaanbieder van bedrijfskleding. Ter completering van ons aanbod hebben wij ook een uitgebreid assortiment werkschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen. Op basis van onze ervaring hebben wij de beste artikelen geselecteerd van een groot aantal bekende merken. Hierbij hebben we rekening gehouden met draagcomfort, duurzaamheid en kwaliteit.

Advies op maat: de kracht van Planet Group

Voor de aanschaf van werkkleding kun je op veel adressen terecht. Het wordt een ander verhaal als je de aanschaf van de juiste werkkleding overweegt. De “juiste” aankleding is uiterst belangrijk. Het zorgt namelijk voor betere prestaties van je medewerkers. Werkkleding moet aan een aantal criteria voldoen. Het moet op zijn minst het volgende bieden; veiligheid, draag- en werkcomfort en uitstraling. Dit geldt voor ieder bedrijf, maar; elk bedrijf is anders!

Planet Group is zich hiervan als geen ander bewust.

Speciaal hiervoor heeft Planet Group een quickscan ontwikkeld. Tijdens een adviesgesprek gaan wij uitgebreid in op wat voor de klant belangrijk is. Aan de hand van dit gesprek brengen wij een kosteloos en vrijblijvend advies uit. Nu weet je wat de juiste aankleding voor het bedrijf is. Het adviesgesprek kan plaatsvinden op jouw locatie. Onze adviseur komt dan langs met de benodigde materialen en presentatiemiddelen. Maar veelal maken klanten gebruik van de mogelijkheid om dit gesprek in onze winkel te voeren. In een gemoedelijke omgeving presenteren wij een grote greep uit het assortiment. Op deze manier kun je je een goed beeld vormen van de verschillende mogelijkheden.

Bewerken

Planet Group vindt het belangrijk dat werkkleding comfortabel zit en functioneel is. Tegenwoordig is werkkleding ook een belangrijk onderdeel van de uitstraling van het bedrijf. Bij Planet Group kun je terecht voor het borduren en/of bedrukken van uw kleding. Wij kunnen jou een advies op maat geven, afhankelijk van de mogelijkheden van de gekozen kleding, jouw wensen en rekening houdend met de eisen. Wij bieden onze klanten o.a. de volgende mogelijkheid: borduren, transfers, emblemen, sublimatie en zeefdruk.

Doorpassen

Na het advies over de inhoud van het benodigde kledingpakket houdt onze dienstverlening niet op. Na akkoord over de invulling van het pakket kan onze adviseur bij jou langskomen voor een passessie. Jouw medewerkers passen tijdens de sessie de kleding uit het pakket, zodat wij een volledige inventarisatie hebben van de exact benodigde kleding. Veel bedrijven geven de voorkeur om de passessies te houden in onze winkel in Leiderdorp. De medewerkers van het bedrijf kunnen dan op voor hun geschikte momenten de kleding komen passen.

Vermaken

In sommige gevallen voldoet de standaard kleding niet. Dan moeten er kleine aanpassingen gedaan worden, waardoor de medewerkers alsnog goed in de kleding kunnen werken. Onder deze dienstverlening valt niet alleen het inkorten van pijpen of het verlengen van mouwen. Ook het aanbrengen van extra’s kunnen wij voor je doen. Hierbij kun je denken aan: het toevoegen van reflectie strepen, naamtags, badges, etc.

Onze XL winkel aan de Draadbaan 17 in Leiderdorp, Zuid-Holland:

 Foto van het assortiment werkkleding in onze XL winkel in Leiderdorp. Werkschoenen, werkjassen, t-shirts en meer. Kom eens langs om te passen en kennis te maken.