071-8200242
Abonneren op RSS-feed

Persoonlijke Bescherming

Op Workplanet zijn verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te vinden. Het merk met de meeste PBM in ons assortiment is JSP. De grootste categorieën PBM in ons assortiment zijn: adembescherming, hoofdbescherming, valbeveiliging en veiligheidsbrillen.

Artikelen 1 tot 16 van 45 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 16 van 45 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Over Persoonlijke bescherming

In de categorie adembescherming staan producten die een persoon bescherming bieden. Een voorbeeld is een bril-masker combinatie die bescherming biedt tegen gevaarlijke stoffen in de lucht. De categorie hoofdbescherming bestaat uit helmen die het hoofd van een persoon beschermen tegen stoten of vallende voorwerpen. PBM-producten in de categorie valbeveiliging zorgen voor extra valbeveiliging, zoals harnassen en/of complete sets harnassen.


PBM-producten zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. De eerste categorie bestaat uit producten zoals regenkleding en handschoenen die een bescherming bieden tegen lage risico’s. De tweede categorie bestaat uit persoonlijke beschermingsmiddelen die bescherming bieden tegen middelhoge risico’s, zoals een veiligheidsbril of veiligheidshelm. De derde categorie bestaat uit PBM die bescherming bieden tegen hoge risico’s, zoals een harnasgordel of ademhalingsapparatuur.


Contact met Workplanet

Workplanet levert persoonlijke beschermingsmiddelen aan bedrijven en particulieren. Neem contact met ons op door te bellen (071-8200242) of een e-mail te versturen. Voor bedrijven is het mogelijk om grotere hoeveelheden te bestellen met een staffelkorting. Wij brengen graag een vrijblijvende offerte uit. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom om langs te komen in onze XL-winkel in Leiderdorp.