071-8200242

Korte spijker werkbroek

CrossHatch is een Nederlandse producent van spijker werkbroeken. De Crosshatch korte spijker werkbroek is comfortabel en functioneel. De Crosshatch korte spijker werkbroek is ideaal voor in de zomer! Korte werkjeans in zijn puurste vorm!

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Crosshatch korte spijker werkbroek en verantwoord ondernemen

Het materiaal van de Crosshatch korte spijker werkbroek is 100% katoen. Katoen is een natuurproduct wat 100% afbreekbaar is. De Crosshatch korte spijker werkbroek heeft de meest duurzame vorm van hergebruik. Tijdens de productie van de Crosshatch korte spijker werkbroek worden restproducties en snijverlies hergebruikt. Daarnaast besteedt CrossHatch aandacht aan het reduceren van de ecologische voetafdruk. De landbouwgrond kan dan ook worden gebruikt voor andere doelen, zoals de voedselteelt. Bovendien verpakt en verzendt CrossHatch de werkjeans in gebruikte en herbruikbare kartonnen dozen.

De belangrijkste schakel in het productieproces van de Crosshatch korte spijker werkbroek bevindt zich in Tunesië. Deze productiepartner heeft zich voor 100% aan CrossHatch verbonden. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid en een perfecte uitdaging met zich mee voor CrossHatch: het verder ontwikkelen van MVO beleid. CrossHatch beschouwt dit dan ook als hun grootste missie en uitdaging: het zorgen voor zowel werkgelegenheid en het investeren in een duurzame relatie. Dit zorgt voor sociale zekerheid en stabiliteit.


Crosshatch korte spijker werkbroek: een complete collectie op Workplanet

De Crosshatch korte spijker werkbroek is verkrijgbaar in een complete maatverdeling: jeansmaat 24 inch tot en met 56 inch en lengtematen 30inch tot en met 42 inch. Op Workplanet kun jij kiezen uit 13 verschillende modellen Crosshatch spijker werkbroeken voor zowel dames als heren. Er zijn 3 modellen korte Crosshatch korte spijker werkbroeken. Op Workplanet kun jij ook een passende Crosshatch spijkerzak en performancebelt bestellen. De spijkerzak kun je moeiteloos aan de riem bevestigen waardoor jij extra opslagruimte hebt.

Ben jij overtuigd door het design en de pasvorm van de Crosshatch korte spijker werkbroek? Misschien ben je net als ons overgehaald door de functionaliteit van de Crosshatch korte spijker werkbroek. Alle modellen kun je online bestellen op onze webshop Workplanet. Op Workplanet kun je het model kiezen dat het best past bij jouw wensen. Na het kiezen van het model en de maat kun je eenvoudig online afrekenen. Als je twijfelt over de juiste maat dan ben je van harte welkom om de Crosshatch korte spijker werkbroek te komen passen in onze winkel in Leiderdorp. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder. Wij hebben jarenlange ervaring zodat wij jou een goed advies kunnen geven. Bekijk onze openingstijden en contactgegevens.


Je bestelt jouw Crosshatch korte spijker werkbroek eenvoudig en snel bij Workplanet. Workplanet is onderdeel van de Planet Group. Ben je op zoek naar bedrijfskleding, werkkleding en veiligheidskleding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden voor elke branche en wens een klantgerichte dienstverlening. Bezoek onze website van de Planet Group.