071-8200242

CrossHatch

CrossHatch

Crosshatch is een Nederlandse producent van werkkleding. Met Crosshatch werkkleding ga je terug naar de roots: werkkleding in zijn puurste vorm! De collectie werkkleding bestaat voor het grootste deel uit Crosshatch spijker werkbroeken. Naast deze Crosshatch werkjeans produceert het merk ook werkjacks, werkrokken en accessoires. 

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Crosshatch werkkleding: voor elk beroep

​CrossHatch werkkleding wordt geproduceerd in Nederland. Crosshatch heeft hun ervaring binnen de branche vertaald naar een uitgebreide werkjeans lijn. Naast de Crosshatch spijker werkbroeken produceert het merk ook werkjacks, werkrokken en accessoires. De Crosshatch werkkleding is geschikt voor zowel heren als dames en kan als werkkleding of vrijetijdskleding worden gedragen. Op Workplanet kun jij kiezen uit 13 verschillende modellen CrossHatch spijker werkbroeken voor zowel dames als heren. Bovendien zijn er 3 modellen korte CrossHatch werkjeans. Op Workplanet kun jij ook een extra passende Crosshatch spijkerzak en performancebelt (riem) bestellen. De Crosshatch spijkerzak kun je moeiteloos aan de riem bevestigen waardoor jij extra opslagruimte hebt. Erg handig!


​Crosshatch werkkleding op Workplanet

​Crosshatch werkkleding op Workplanet bestaat voor het grootste deel uit de Crosshatch werkjeans. Dit zijn casual werkbroeken met een uitgekiende pasvorm. De modellen van CrossHatch zijn specifiek gestyled. Comfort is gecombineerd met een hoge duurzaamheid. Van casual tot geavanceerd, modellen met specifieke toepassingen zoals hoge zichtbaarheid, slijtvast, snij bescherming of insectenwerend. Op deze manier is er voor elk beroep een passende Crosshatch spijker werkbroek te vinden. Never out of stock, in een enorm matenprogramma. Korte productielijnen voor een flexibiliteit en daadkracht. Een dekkend matenassortiment, van jeansmaat 24 inch t/m 56 inch en lengtematen 30 t/m 42 inch. CrossHatch werkkleding wordt verdeeld door een gedegen dealer netwerk. Jeans voor professionals.

Ben jij overtuigd door het design en de pasvorm van de CrossHatch werkkleding? Misschien ben je net als ons overgehaald door de functionaliteit van de Crosshatch werkjeans. Op Workplanet kun je de Crosshatch werkkleding bestellen die het best past bij jouw wensen. Na het kiezen van het model en de maat kun je eenvoudig online afrekenen. Als je twijfelt over de juiste maat dan ben je van harte welkom om de Crosshatch werkjeans te komen passen in onze winkel in Leiderdorp. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder. Wij hebben jarenlange ervaring zodat wij jou een goed advies kunnen geven. Bekijk onze openingstijden en contactgegevens.
 
Jij bestelt jouw CrossHatch werkkleding eenvoudig en snel bij Workplanet. Workplanet is onderdeel van de Planet Group. Ben je op zoek naar bedrijfskleding, werkkleding en veiligheidskleding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden voor elke branche en wens een klantgerichte dienstverlening. Bezoek onze website van de Planet Group.