071-8200242

Blaklader

Blaklader

Het Zweedse merk Blaklader produceert sinds 1959 werkkleding. De bekende Blaklader werkkleding is functioneel, veilig en comfortabel. Zo kun jij effectief aan de slag. De Blaklader werkkleding houdt van smerige werkplaatsen, stof en vlammen. In het assortiment van Blaklader vind je zeker geen stropdas. Echte werkkleding wordt namelijk zonder gedragen!

Artikelen 1 tot 16 van 146 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 146 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Blaklader werkkleding: functionaliteit en kwaliteit

Kenmerkend voor de Blaklader werkkleding is de functionaliteit. De Blaklader werkkleding is ontworpen om te voldoen aan de behoeften vanuit elk beroep​. Het merk vindt het zeer belangrijk dat jij nooit misgrijpt en kunt vertrouwen op Blaklader. De juiste materialen en zakken zorgen ervoor dat jij efficiënter kunt werken. Iedere zak, naad, knoop en stof moet functioneel zijn. Het tweede kenmerk van de Blaklader werkkleding is de kwaliteit. Blaklader sluit nooit een compromis over de kwaliteit. De Blaklader werkkleding zal altijd zo duurzaam en slijtvast mogelijk zijn​. Blaklader is de enige fabrikant die een levenslange garantie op de naden biedt. Professionele medewerkers en moderne apparatuur maken deze garantie mogelijk. Tot in de kleinste detail worden de strenge eisen in de Blaklader werkkleding doorgevoerd.

​Kortom, de kwaliteit en de functionaliteit worden gewaarborgd doordat het merk zelf produceert en de productontwikkeling verzorgt. Vandaag de dag worden er ruim een een miljoen kledingstukken per jaar geproduceerd. Blaklader werkkleding wordt uitgebreid getest op slijtage, scheurweerstand, trekweerstand, kleurechtheid en krimp. Blaklader werkkleding voldoet aan de strenge eisen m.b.t. het kwaliteitssysteem (ISO 9001) en milieuzorgsysteem (ISO 14001). Op deze manier heeft de productie van de Blaklader werkkleding zo min mogelijk negatieve invloed op het milieu.


Blaklader werkkleding: het ruime assortiment op Workplanet

Blaklader werkkleding is terug te vinden op Workplanet. Maar liefst 148 artikelen staan op Workplanet overzichtelijk weergegeven zodat jij op je gemak de juiste keuze kunt maken. Er zijn voor zowel dames als heren veel verschillende soorten werkkleding. De categoriën zijn links in het scherm terug te vinden, bijvoorbeeld: schilderskleding, brandvertragende kleding, regenkleding, bodywarmers, overhemden, werkbroeken en werkschoenen.

Ben jij net als ons overtuigd door de functionaliteit en de kwaliteit van de Blaklader werkkleding? Of geeft de levenslange garantie op de naden de doorslag? Alle modellen kun je online bestellen op onze webshop Workplanet. Op Workplanet kun je de werkkleding kiezen dat het best past bij jouw wensen. Na het kiezen van het model en de maat kun je eenvoudig online afrekenen. Als je twijfelt over de juiste maat dan ben je van harte welkom om de Blaklader werkkleding te komen passen in onze winkel in Leiderdorp. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder. Wij hebben jarenlange ervaring zodat wij jou een goed advies kunnen geven. Bekijk onze openingstijden en contactgegevens.


Je bestelt jouw Blaklader werkkleding eenvoudig en snel bij Workplanet. Workplanet is onderdeel van de Planet Group. Ben je op zoek naar bedrijfskleding, werkkleding en veiligheidskleding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden voor elke branche en wens een klantgerichte dienstverlening. Bezoek onze website van de Planet Group.